«Για εμάς είναι μια ξεχωριστή μέρα γιατί γυρίζουμε σελίδα και κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στην εκπροσώπηση του εμπορικού κόσμου και την επιχειρήσεων του στην πόλη και στην περιοχή μας. Δημιουργήσαμε έναν νέο σύλλογο, με όραμα με φιλοδοξία, για να δούμε το επόμενο διάστημα με μια πιο αισιόδοξη ματιά».

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του νεοσύστατου «Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών δήμου Αγρινίου»  Σωκράτης Κωστίκογλου επιχείρησε να δώσει το στίγμα του νέου φορέα σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα, Δευτέρα 19/2, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα επικοινωνίας του νέου συλλόγου ενώ την προσεχή Τετάρτη (21/2) θα λάβει χώρα και εκδήλωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Η δημιουργία του νέου συλλόγου δρομολογήθηκε το τελευταίο διάστημα καθώς το χάσμα των παρατάξεων εντός του εμπορικού συλλόγου υπήρξε αγεφύρωτο και οι αντιπαραθέσεις στην ημερήσια διάταξη.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου έγινε λόγος για τους στόχους και τα χαρακτηριστικά του νέου συλλόγου. Αναφέρθηκε εξάλλου πως τα μέλη του ανέρχονται σε 150.

Περισσότερα στο agrinionews.gr